Het team

 

Benny Gommers - Zaakvoerder - financieel beheer KDV TingelingeBenny Gommers
Zaakvoerder - financieel beheer, boekhouding en logistiek

Benny, gehuwd met Inge werd geboren op 13 november 1975 en heeft naast een Master "Communicatie wetenschappen" en "Indiologie" recentelijk zijn doctoraat "Communicatie wetenschappen" behaald. Zijn passies zijn naast het omgaan met kinderen, ook nog "wandelen", "dieren" en "wijn".

Naast zaakvoerder van kinderopvang "Tingelinge" is hij tevens zaakvoerder van zijn consultancy bedrijf "Be in use", waar hij zich naast het verlenen van communicatie advies aan verschillende overheidsklanten ook verdiept in "gebruiksvriendelijkheids" -en "toegankelijkheidsstudies" van tal van websites en andere media.   Binnen de kinderopvang zal het verantwoordelijk zijn voor het financiĆ«le en fiscale luik, maar ook voor de administratie en logistiek.
 


Inge Stienaers - Zaakvoerder - dagelijkse bestuur KDV TingelingeInge Stienaers
Zaakvoerder - dagelijkse bestuur en personeel

 

Inge, gehuwd met Benny werd geboren op 8 juli 1981. Ze heeft een diploma als kinderverzorgster, maar is momenteel een bachelor opleiding "Pedagogie v/h jonge kind" aan het volgen. Ze heeft een ware passie voor kinderen en dieren.

Tot op heden heeft Inge 4 jaar ervaring als onthaalmoeder en deed ze extra ervaring op in een kinderdagverblijf in de rand van Leuven waar ze 1 jaar werkzaam was. Binnen kinderopvang "Tingelinge" zal zij het dagelijkse bestuur op zich nemen en is zij verantwoordelijk voor het personeel en de begeleiding van onze ouders.
 


Mieke Jacobs - kindbegleidster - KDV TingelingeMieke Jacobs
Kindbegeleidster (algemeen verantwoordelijke)

Mieke is 36 jaar oud en woont samen met haar gezin in Averbode. Buiten haar opleiding als kleuteronderwijzeres heeft zij verscheidene jaar ervaring opgedaan in het begeleiden van jonge kinderen. Gedurende 3 jaar heeft zij in het onderwijs gestaan, waarna ze 9 jaar gewerkt heeft als kindbegeleidster en pedagogisch verantwoordelijke in een kinderdagverblijf in de regio Leuven. Vanaf heden zal ons team versterken en de peutergroep coƶrdineren.

 


Talitha Huybrechts - kindbegleidster verantwoordelijke - KDV TingelingeTalitha Huybrechts
Kindbegeleidster

Talitha heeft een diploma sociaal en technische wetenschappen, maar aangezien ze een ware passie heeft voor kinderen besloot ze een bijkomende opleiding te volgen als "verantwoordelijke in de kinderopvang". Zij heeft ondertussen 3 jaar ervaring als kindbegeleidster en is momenteel onze vaste waarde in de babygroep.

Naast haar grote droom om zelf ooit mama te worden houd ze vooral van koken en dansen, wat uiteraard een prettige meerwaarde is voor onze kindjes.

 


Sarah Struyf - Logistiek medewerkster - KDV TingelingeSarah Struyf
Kinderbegeleidster

Sarah is 28 jaar en is afkomstig uit Bekkevoort waar ze samen met haar vriend en dochtertje woont. Als logistieke spring in't veld verzorgt zij het eten van onze bengels en staat zij in voor het onderhoud van onze leefruimtes. Sinds februari 2017 is Sarah actief als volwaardig kindbegeleidster. Sarah heeft net zo als alle andere medewerkster een ware passie voor kinderen.

 


 

Wordt jij onze volgende collega ?  Stuur je CV en motivatiebrief naar info@tingelinge.be

Open